Cumhuriyet İlkokulu
Gülistan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Dış Kapı No 193 Hınıs/ERZURUM

Misyonumuz; hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz İlköğretim Olduğu Yıllarda Spor Alanında Çokça Başarıya Ulaşmıştır.Bilgi Yarışmalarında Birincilikler Elde Etmiştir. İlkokul Olduğundan Beri de Deneme Sınavlarında Birincilikler Elde Etmektedir. Ayrıca Belirli Gün ve Haftalarla İlgili Birçok Etkinlikte Dereceler Alınmaktadır.

Normal Eğitim

08.50-14.55

İlçe merkezine uzaklığı:500 metre İl merkezine uzaklığı: 160 kilometre

İlçe Merkezi

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda sportif etkinliklerin yanında; akıl ve zeka oyunları ile ilgili faaliyetler de yürütülmektedir.

Diğer Hususlar

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel olarak gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla; ilçemizde ve ilimizde gerçekleştirilen bir çok yarışmaya katılmaktayız.